Novice LAS PDL 2020

<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 46 47 48 49 50 > >>
 

ODPRT JAVNI POZIV ZA SODELOVANJE V OCENJEVALNI KOMISIJI

Obveščamo Vas, da je bil v petek, 02.12.2016 objavljen javni poziv za zainteresirane posameznike za sodelovanje v ocenjevalni komisiji Lokalne akcijske skupine LAS Pri dobrih ljudeh 2020. Več o javnem pozivu.
 

OBISKALI SO NAS PREDSTAVNIKI  LAS SRCE SLOVENIJE

Obveščamo Vas, da so nas dne 10.11.2016 obiskali predstavniki članov LAS SRCE Slovenije. 20 članov se je udeležilo strokovne ekskurzije na našem območju. Predstavniki vodilnega partnerja smo jim predstavili delovanje našega LAS in Strategiji lokalnega razvoja za obdobje 2014-2020 ter možnosti sodelovanja pri projektih sodelovanja med LAS-i. Gostom smo prikazali tudi nekaj primerov izvedenih projektih, sofinanciranih preko LEADER programa v prejšnjem programskem obdobju in sicer: muzej kovaštva in žganjarje v Odrancih, kjer so članice Društva žena Odranci pripravile sprejem ter predstavile projekt Ajda od njive do usta, sledil je ogled muzeja o izgnancih iz primorske in Istre v Prekmurju v Pincah.
 

PREDSTAVITEV LAS NA DELOVNEM SREČANJU RAS MURA

Obveščamo Vas, da je vodilni partner LAS, Društvo za trajnsot virov SI.ENERGIJA, dne 14.10.2016 sodeloval na delovnem srečanju Regionalne akcijske skupine za vlaganje v zdravje in razvoj Pomurje-Mura, ki je bilo v Renkovcih 8 in na katerem je bilo prisotnih 19 udeležencev. Na delovnem srečanju smo predstavili LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Strategijo lokalnega razvoja LA Pri dobrih ljudeh 2020 ter vsebinske in tehnične usmeritve za prijavo operacij na prihajajoči javni poziv LAS.
 

PREDSTAVITEV LAS NA SKUPŠČINI RAZVOJNE AGENCIJE SINERGIJE

Obveščamo Vas, da je vodilni partner LAS, Društvo za trajnost virov SI.ENERGIJA dne, 29.09.2016 sodeloval na skupščini Razvojne agencije Sinergije d.o.o. Na skupščino Razvojne agencije  so nas povabili, da smo članom skupščine  RA predstavili LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Strategijo lokalnega razvoja LAS Pri dobrih ljudeh 2020 ter vsebinske in tehnične usmeritve za prijavo operacij na prihajajoči javni poziv LAS.
 

PREDSTAVITEV LAS NA FESTIVALU LUPO

 
28. septembra 2016 je v Ljubljani potekal Festival nevladnih organizacij LUPO, ki je namenjen promociji slovenskega nevladnega sektorja, osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacij ter njihovih dosežkih.

Osrednji dogodek Festivala je bil Bazar nevladnih organizacij v središču Ljubljane. Na njem so se s številnimi aktivnostmi predstavili veliko število slovenskih NVO, ki so ta dan v letu stopile v ospredje in so se širši javnosti prikazale v vsej svoji raznolikosti. Na festivalu je sodeloval tudi vodilni partner LAS Pri dobrih ljudeh 2020 sodelovali, kjer je promoviral LAS in SLR.
 
<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 46 47 48 49 50 > >>
VABILO NA ONLINE INFO DELAVNICO O JAVNEM POZIVU LAS PRI DOBRIH LJUDEH 2020

KONTAKT


VODILNI PARTNER:
DRUŠTVO ZA TRAJNOST VIROV SI. ENERGIJA
Renkovci 8
9224 Turnišče

T: 02 53 81 663
E: info@las-pdl.si
 

 POVEZAVE


LAS Pri dobrih ljudeh 2007-2013
www.las-mestoinvas.si/
www.lastovica.si/
www.las-srceslovenije.si/
www.las-stik.si/
www.lasdobrozanas.si/
www.lasnotranjska.si/
www.las-vobjemusonca.si/
www.las-posavje.si/

PRIJAVA NA E-NOVICE


Želite prejemati novice o naših aktualnih projektih?

Prijavite se na prejemanje e-novic >
Za vsebino je odgovorna LAS Pri dobrih ljudeh 2020, ki jo zastopa vodilni partner Društvo SI.ENERGIJA. Organ upravljanja za izvajanje PRP RS za obdobje 2014-2020 je MKGP.
       
                 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke