Pozdravljeni pri LAS Pri dobrih ljudeh 2020

Novice LAS PDL 2020

PREDSTAVITEV MOŽNOSTI PRIDOBIVANJA EU SREDSTEV NA DNEVU ODPRTIH VRAT

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijo že četrto leto organizira dneve odprtih vrta EU projekt, moj projekt. Projekt je del vseevropske kampanje Evropa v moji regiji in se odvija pod okriljem Evropske komisije in poteka po večini držav članic. V Sloveniji se v ta namen odvija več kot ...

DAN ODPRTIH VRAT BISTRE HIŠE- SMART HOUSE MARTJANCI

Spoštovani!

V okviru kampanje "EU projekt, moj projekt", ki promovira EU projekte in EU sklade odpira svoja vrata tudi kolektiv Bistre hiše - Smart house Martjanci.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite 14. maja od 10. ure naprej in spoznate projekte, ki jih izvajamo ter ...

OZNAČEVANJE VIRA SOFINANCIRANJA- EKSRP SKLAD

Spoštovani,

dne 24. 4. 2018 je bil izveden spletni seminar o označevanju vira sofinanciranja s poudarkom na ukrepu LEADER s strani ARSKTRP-ja, saj se ugotavljajo številne pomanjkljivosti, ki lahko nosijo tudi finančne posledice.

S klikom na spodnjo povezavo pridete do spletnega seminarja ...

KONTAKT


VODILNI PARTNER:
DRUŠTVO ZA TRAJNOST VIROV SI. ENERGIJA
Renkovci 8
9224 Turnišče

T: 02 53 81 663
E: info@las-pdl.si
 

 POVEZAVE


LAS Pri dobrih ljudeh 2007-2013
www.las-mestoinvas.si/
www.lastovica.si/
www.las-srceslovenije.si/
www.las-stik.si/
www.lasdobrozanas.si/
www.lasnotranjska.si/
www.las-vobjemusonca.si/
www.las-posavje.si/

PRIJAVA NA E-NOVICE


Želite prejemati novice o naših aktualnih projektih?

Prijavite se na prejemanje e-novic >
Za vsebino je odgovorna LAS Pri dobrih ljudeh 2020, ki jo zastopa vodilni partner Društvo SI.ENERGIJA. Organ upravljanja za izvajanje PRP RS za obdobje 2014-2020 je MKGP.
       
               
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke