Novice LAS PDL 2020

<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 50 > >>
 

UTRIP NA AGRI 2017

Spoštovani!
Za nami je prvi skupni nastop na sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki je potekal med 26. in 31. avgustom, kjer smo skupaj z LAS Goričko 2020 in LAS Prlekija nastopili na razstaven prostoru Pomurskih lokalnih akcijskih skupin pod skupnim sloganom: »LOKALNE AKCIJSKE SKUPINE SE PREDSTAVLJAJO«, kjer smo animirali lokalno prebivalstvo. Tekom sejma se je v hali D zvrstilo veliko dogodkov, kateri so popestrili dogajanje na skupnem razstavnem prostoru. Obiskovalci so se seznanili z delovanjem in aktivnostmi LAS, z uspešno izvedenimi projekti iz poteklega programskega obdobja ter s ponudbo na območju LAS (kulinarične dobrote, izdelki domače obrti, turistično ponudbo območja,..). Razstavljavci so obiskovalcem predstavili svojo ponudbo izdelkov ozirom storitve, izvedli različne degustacije svojih proizvodov, katere so bile številčno obiskane, kulturno turistična društva pa so poskrbela za pester zabavni program. Razstavni prostor je obiskal tudi predsednik vlade Republike Slovenija, doktor Miro Cerar in Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, gospod Dejan Židan. Še enkrat HVALA vsem razstavljalcem, ki ste sodelovali in nastopili na razstavnem prostoru Pomurskih lokalnih akcijskih skupin.  
Razstavljalci:
FOTO UTRIP:

 

OBIŠČITE NAS NA SEJMU AGRA 2017

Spoštovani!
Obveščamo Vas, da se bomo tudi mi predstavili na sejmu AGRA 2017 v Gornji Radgoni, ki bo potekal od 26. do 31. avgusta 2017, kjer bomo predstavili delovanje in aktivnosti LAS Pri dobrih ljudeh 2020 ter odobrene ali izvedene operacije. Razstavljalci z območja LAS Pri dobrih ljudeh 2020, ki so se odzvali povabilu za sodelovanje na sejmu Agra 2017, se bodo predstavili s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Najdete nas v hali D, kjer se bodo predstavili tudi LAS Goričko 2020 in LAS Prlekija.
Vljudno vabljeni!


 

LAS PRI DOBRIH LJUDEH 2020 JE ODDALA POTRJENE VLOGE NA JP V LETU 2017 NA MGRT

Spoštovani!

Obveščamo Vas, da je vodilni partner LAS Pri dobrih ljudeh 2020 (Društvo za trajnost virov SI.ENERGIJA) zaključil s postopkom priprave projektne dokumentacije za pridobitev sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru programa CLLD. Vse vloge so bile oddane v papirnati obliki na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (v nadaljevanju MGRT), o čemer so bili obveščeni tudi nosilci potrjenih vlog. MGRT odloči o odobritvi oziroma zavrnitvi operacije, obvestilo o odločitvi pa se posreduje LAS. MGRT z upravičencem, ki mu je bila odobrena operacija za sofinanciranje s sredstvi ESRR, sklene pogodbo o sofinanciranju.
 

POTRJENA OPERACIJA V OKVIRU PODUKREPA 19.3.PRIPRAVA IN IZVAJANJE DEJAVNOSTI SODELOVANJA LOKALNE AKCIJSKE SKUPINE

Spoštovani!

Obveščamo Vas, da je Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja potrdila operacijo sodelovanja z nazivom Prekmurski turistični vrtiljak, ki smo ga skupaj z LAS Goričko 2020 prijavili v okviru javnega razpisa za podukrep 19.3 Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine, dne 31.03. 2017. Zaradi dopustniškega časa bodo prvi izvedbeni koraki izvedeni v drugi polovici avgusta.
 

LAS PRI DOBRIH LJUDEH 2020 PRIPRAVLJA 2. OPERACIJO V OKVIRU PODUKREPA 19.3.

Spoštovani!
Obveščamo Vas, da LAS Pri dobrih ljudeh 2020 v sodelovanju še s tremi partnerskimi LAS (LAS Goričko 2020, LAS s CILjem in z LAS Mežiške doline) pripravlja skupno operacijo, s katero bomo kandirali na 2. Javnem razpisu sredstev iz podukrepa 19.3 Priprava iz izvajanja sodelovanja lokalne akcijske skupine.
<< < 1 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 50 > >>
VABILO NA ONLINE INFO DELAVNICO O JAVNEM POZIVU LAS PRI DOBRIH LJUDEH 2020

KONTAKT


VODILNI PARTNER:
DRUŠTVO ZA TRAJNOST VIROV SI. ENERGIJA
Renkovci 8
9224 Turnišče

T: 02 53 81 663
E: info@las-pdl.si
 

 POVEZAVE


LAS Pri dobrih ljudeh 2007-2013
www.las-mestoinvas.si/
www.lastovica.si/
www.las-srceslovenije.si/
www.las-stik.si/
www.lasdobrozanas.si/
www.lasnotranjska.si/
www.las-vobjemusonca.si/
www.las-posavje.si/

PRIJAVA NA E-NOVICE


Želite prejemati novice o naših aktualnih projektih?

Prijavite se na prejemanje e-novic >
Za vsebino je odgovorna LAS Pri dobrih ljudeh 2020, ki jo zastopa vodilni partner Društvo SI.ENERGIJA. Organ upravljanja za izvajanje PRP RS za obdobje 2014-2020 je MKGP.
       
                 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke